توضیحات
عرق رزماری
رزماری که با نام های رومارن یا اکلیل کوهی هم شناخته می شود یکی از گیاهان معطر از خانواده نعناعیان است که برگهایی سوزنی شکل و همیشه سبز دارد. رزماری یک گیاه معطر همیشه سبز بومی مدیترانه است. این گیاه از زمان های بسیار قدیم به دلیل خواص دارویی آن مورد استقبال قرار گرفته است. در طول تاریخ، رزماری به دلیل خواص دارویی و همچنین توانایی بهبود و تقویت حافظه معروف بوده است. از کیمیاگران گذشته تا پزشکان معاصر آروماتراپی، اذعان گسترده ای از قدرت و فواید آن دارند. رزماری به طور سنتی برای کمک به کاهش درد ماهیچه ها، بهبود حافظه، تقویت سیستم ایمنی و گردش خون و تقویت رشد مو مورد استفاده قرار می گیرد. عرق رزماری از تقطیر گیاه آن به دست می آید که دارای تمامی خواص گیاه رزماری می باشد.
خواص عرق رزماری
خوش بو کننده نفس
تحریک جریان خون
تسکین دهنده درد
ضد سیاه سرفه و سرگیجه
ضد یرقان
سم زدایی کلیه ها
نیرو دهنده و مقوی برای معده
رفع زردی و تورم کبد
ضد نفخ
ضد آفتاب طبیعی
آب رسان و درخشان کننده پوست صورت
درمان آلوپسی مو
موارد مصرف دارویی رزماری
شاید مهم ترین کاربرد رزماری به عنوان یک عامل ضد التهاب در بدن باشد. کارنوسول و کارنوسیک اسید دو ترکیب آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قدرتمند موجود در رزماری بوده و با کاهش التهاب در عضلات، رگ های خونی، و مفاصل مرتبط هستند. از این رو، رزماری درمانی موثر برای بسیاری شرایط از جمله فشار خون، نقرس، ورم مفاصل، و جراحت های ناشی از فعالیت بدنی یا جراحی محسوب می شود. رزماری به صورت خوراکی یا موضعی برای ایجاد اثر ضد التهابی قابل استفاده است. افزون بر این، کاهش التهاب در سیستم قلبی عروقی می تواند به بهبود سلامت قلب و جلوگیری از تصلب شرایین کمک کند. طبیعت رزماری اندکی ادرار آور است و از این رو می تواند به خروج کارآمدتر سموم کمک کند .این عرق به عنوان یک درمان طبیعی برای ناراحتی معده، یبوست، نفخ، و اسهال مورد استفاده قرار می گیرد. ویژگی های ضد التهابی و محرک این گیاه دلیل این کار است و از این رو برای کمک به تنظیم حرکات روده و دستگاه گوارش می توانید مصرف منظم رزماری را در رژیم غذایی هفتگی خود مد نظر قرار دهید.
طرز استفاده ازعرق خالص رزماری
یک استکان قبل ناهار و شام میل کنید به مدت چهل روز
زمان ماندگاری
عرقیات گیاهی از تقطیر بخار حاصل از جوشاندن گیاهان بدست میآید، عرقیات خالص بیرنگ و شفاف هستند.
مدت زمان ماندگاری عرق رزماری از تاریخ تولید به مدت 2 سال می باشد.در زمان مصرف عصاره رزماری به رنگ و طعم آن توجه کنید.
عوارض احتمالی استفاده ازعرق و رزماری
رزماری معمولا در دوزهای کم ایمن است. با این حال، دوزهای بسیار زیاد می تواند عوارض جانبی جدی نظیر استفراغ، اسپاسم، ادم ریوی (مایع در ریه ها) ایجاد کند.
دوز بالای رزماری ممکن است باعث سقط جنین شود. بنابراین توصیه می شود که خانم های باردار با نظر پزشک از آن استفاده کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.