برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]
قرص و دارو های بلغم موجود در بازار چه عوارضی دارند؟
ضمن سلام و درود، امروز سعی کرده ایم در این وبلاگ به بررسی عوارض داروی بلغم بپردازیم، همراه ما باشید تا دراین مقاله طرز مصرف انواع داروی بلغم و عوارض هر کدام آشنا شوید.
عوارض خطرناکی از مصرف هیچ کدام از دارو های ضد بلغم گزارش نشده است. زیرا ترکیبات فراورده آنها همگی گیاهی بوده و فقط ممکن است برای بعضی افردا حساسیت های جزئی ایجاد کند.
اما بهتر است این را بدانید قبل از مصرف هر گونه دارو گیاهی بهتر است با پزشک طب سنتی خودت مشورت های لازم رو انجام بدید.
الف) قرص های ضد بلغم
ب) پودرهای ضد بلغم
ج) شربت ضد بلغم
د) دمنوش ها
با توجه به رضایت مشتریان عزیز مصرف این پکیج به شما توصیه می گردد.
قرص بلغم نیاک، به عنوان یکی از بهترین دارو های بلغم زدا در طب سنتی شناخته می شود که برای از بین بردن سردی و بلغم از دستگاه گوارش توسط پزشکان طب سنتی از جمله دکتر کردافشاری تجویز می شود. قرص بلغم زدا نیاک فرآورده گیاهی طب سنتی از داروسازی نیاک است و هیچ گونه ماده شیمیایی در آن استفاده وجود ندارد.
این قرص بلغم زدا حاوی چندین نوع گیاه دارویی و ترکیبات گیاهی موثر از جمله آویشن شیرازی، عسل طبیعی، مصطکی، زنیان و … است که در کنار هم، یکی از بهترین دارو های بلغم زدا را بوجود آورده اند.
<<جهت خرید قرص بلغم نیاک کلیک کنید >>
به دلیل آنکه قرص بلغم نیاک حاوی گیاهانی مثل زنیان و آویشن شیرازی می باشد که محتوی تیمول فراوانی هستند، مصرف این قرص در دوران بارداری توصیه نمی شود. توجه داشته باشید مصرف قرص بلغم ممکن است باعث تغییر در طعم شیر گردد. به همین دلیل پیش از مصرف این قرص در دوران شیردهی با پزشک معالج خود مشورت نمایید.
ترکیبات :
شکر سرخ، زنجبیل، تربد سفید
عوارض احتمالی استفاده از کپسول تربد ضد بلغم بوعلی:
ممکن است در افراد مبتلا به ضعف گوارش سبب دل درد و دل پیچه شود.
مصرف این فرآورده در دوران بارداری و شیردهی ممنوع است.
در صورت بروز هر نوع حساسیت از مصرف آن خودداری کرده و به پزشک مربوطه مراجعه کنید.
<< جهت خرید قرص تربد ضد بلغم بوعلی کلیک کنید . >>
حب دوای بلغم (داروی سردی معده امام صادق علیه السلام) قویترین داروی ضد بلغم است که برای سردی امعاء و احشاء، سستی بدن، تقویت معده، دفع بلغم لزج، ام اس، ضد نفخ، استرخاء، عفونت ها و رطوبت ها مفید می باشد. مصرف مدام آن موجب اصلاح تری گلیسیرید نیز استفاده می شود. مزاج این دارو گرم و خشک است.
سیاهدانه مدبر، آویشن کوهی، مصطکی رومی، زنیان مدبر و…
<<جهت خرید حب دوای بلغم کلیک کنید>>
عوارض داروی بلغم امام صادق
تاکنون عوارض خطرناکی از مصرف این دارو گزارش نشده است. در صورت داشتن حساسیت به هر یک از اجزای این محصول مصرف آن را قطع کنید. بهتر است خانمهای باردار از مصرف این محصول خودداری کنند. چون سیاهدانه جزو ترکیبات اصلی این دارو است و پزشکان مصرف سیاهدانه را برای بانوان باردار بسیار خطرناک میدانند.
در مزاجهای گرم و خشک احتمال یبوست هست که با مصرف گل قند و ملینات رفع خواهد شد. مصرف در فصول سرد توصیه میشود.
مصرف این دوا بدون تجویز پزشک (طب سنتی ایرانی) ممنوع است و فقط باید زیر نظر پزشک مصرف شود.
پودر بلغم دارویی مناسب برای رفع بلغم دهان، بوی دهان و تقویت کننده لثه و دندان ها می باشد.
ترکیبات پودر بلغم (سعد لثه)
خردل 2 واحد
عاقرقرحا 1 واحد
هلیله زرد 1 واحد
ترکیبات پودر سفوف منضج بلغم
باديان، بادرنجبويه، انيسون، پرسياوشان، انجير
عوارض احتمالی پودر سفوف و منضج بلغم و منع مصرف
بروز حالاتي چون تهوع، سرگيجه، و نفخ پس از مصرف دارو نشانه زياد بودن خلط در بدن است كه با منضج به هيجان در آمدهاند. در اين موارد، بايد سه تا پنچ روز منضج را قطع كرده و فقط از مسهل بلغم استفاده شود و سپس دوباره منضج مصرف شود.
در صورت بروز حساسيت تنفسي يا پوستي قطع شود و اين اثرات ميتواند مربوط به رازيانه و انيسون و بادرنجبويه باشد.
در مصرف کنندگان داروهاي ضد انعقادي و ضد پلاکتي با احتياط تجويز شود. در مبتلايان به خونريزي شديد داخلي و افراد حساس به انيسون و رازيانه مصرف نشود
تداخلات دارويي از پودر سفوف گزارش نشده است.
مصرف در دوران حاملگي و شيردهي ممنوع است.
معجون دفع بلغم پی ال ام شف
معجون دفع بلغم پی ال ام شف یک داروی بلغم زدا است که به رفع بلغم و مشکلاتی از قبیل نفخ، رفلاکس معده و اختلالات گوارشی است. این دارو حاوی آویشن و زنیان بوده و اثر بسیار خوبی در بهبود مشکلات معده و روده دارد.
تاکنون برای دوز مصرف پیشنهادی، عوارضی گزارش نشده است اما چناچه در صورت داشتن حساسیت به هر یک از اجزای این محصول مصرف آن را قطع کنید.
<<جهت خرید معجون پی ال ام شف کلیک کنید>>
تاکنون عوارض خطرناکی از مصرف این دارو گزارش نشده است اما چناچه در صورت داشتن حساسیت به هر یک از اجزای این محصول مصرف آن را قطع کنید. در صورت بروز حالاتي چون تهوع، سرگيجه، و نفخ پس از مصرف دارو نشانه زياد بودن خلط در بدن است كه با منضج به هيجان در آمدهاند. در اين موارد، بايد سه تا پنچ روز منضج را قطع كرده و فقط از مسهل بلغم استفاده شود و سپس دوباره منضج مصرف شود
مخلوط عرقیات گیاهی رماس (ضد بلغم)
رماس، زنجبيل، بابا آدم، زیره، شیرین بیان، ختمی، سل، خرفه، كاسني، اسطوخودوس
تا کنون عوارضی از مصرف عرقیات گیاهی رماس گزارش نشده است.
همراه با داروهای اعصاب مصرف نشود
موارد منع مصرف : زنان باردار – کودکان زیر ۵ سال
شربت منضج بلغم
زنیان، آویشن شیرازی، سیاه دانه، مصطکی، عسل مصفا، کندر و زیره
در صورت عدم مصرف صحیح و عدم مصرف مسهل ممکن است خلط در بدن به حرکت درآمده و دفع نشود. لذا توصیه به مصرف مسهل طبق دستور می شود.
<<جهت خرید شربت منضج بلغم کلیک کنید>>
1 – دمنوش بابونه
عوارض دمنوش بابونه
اکثر کارشناسان می گویند بابونه بی خطر است. اما در دوز های بسیار زیاد می تواند باعث خواب آلودگی و استفراغ شود. با توجه به فقدان شواهد کافی در مورد ایمنی طولانی مدت آن، مصرف دمنوش بابونه برای زنان باردار یا شیرده توصیه نمی شود. همچنین قبل از دادن بابونه به نوزادان و کودکان با یک متخصص اطفال صحبت کنید.
2 – دمنوش بهار نارنج
عوارض مصرف بهارنارنج
مصرف بهارنارنج هیچ محدودیت سنی ندارد و عوارض خاصی تا کنون گزارش نشده است. اما با توجه به خاصیت افزایش فشار خون، افرادی که فشارخون بالا و بیماری قلبی دارند نباید در مصرف آن زیاده روی کنند. مصرف بهار نارنج برای همه افراد و در سنین مختلف محدودیت ندارد، زیرا عوارضی برای استفاده از این داروی گیاهی مشاهده نشده است اما با توجه به خاصیت افزایش فشار خون برای افرادی که دچار پرفشاری خون همراه با بیماری قلبی هستند، مصرف زیاد آن توصیه نمی شود.
زیاده روی در مصرف عرق نارنج موجب بی خوابی می شود. داروهای ضدافسردگی با خوردن دمنوش بهارنارنج تداخل دارد بنابراین بهتر است قبل از مصرف با پزشک متخصص مشورت شود.
3 – دمنوش به لیمو
عوارض و مضرات به لیمو
4 – دمنوش گل گاوزبان
عوارض مصرف گل گاوزبان
5 – دمنوش زنجبیل
مضرات زنجبیل
6 – دمنوش بادرنجبویه
مضرات بادرنجبویه و همچنین مضرات عرق بادرنجبویه
راه های دفع بلغم از بدن چیست؟
بهترین داروهای بلغم زدا چیست؟
بادکش درمانی
روغن های گرم
یکی دیگر از راه های دفع بلغم استفاده از روغن های گرم در ناحیه شکم می باشد.
بدین ترتیب شما می توانید به مدت یک ماه تا 40 شب از روغن های گرم نظیر روغن سیاهدانه به صورت موضعی استفاده کنید.
به کار بستن متعادل روشهای زیر در صورت نداشتن بیماری زمینهای و مشکلات گوارشی، در درمان و دفع بلغم مفید است:
چرخش چشم از بلغم است و درصورتی که بلغم داخل چشم بلور شود کم بينايي به وجود میاید. درصورتی که بلغم در بینی زیاد شود اختلال در بویایی پدید میاید. بلغم لزج هر وقت بر پوست بیفتد بیماري برص به وجود مي آيد. همان طور که ناراحتی مو و پوست را سفید ميکند و موجب برص ميشود.
غلبه بلغم سبب ایجاد عرق سرد ميشود. پوست نرم، تعریق سرد زیاد، کف دست و پا مرطوب، خواب زیاد، پف اندام و صورت، خستگی زودرس، اذیت شدن در سرما و پنهان بودن رگ ها از ديگر علامت های غلبه بلغم است.
بلغم و ریزش مو
زیاد بودن بلغم برای موها نیز آسیب زا خواهد بود. سردی زیاد در سر و در ریشه موها، باعث ریزش مو، سفیدی مو یا موخوره میگردد.
بلغم و پف زیر چشم
ریشه پف بدن و یا پف زیر چشم ناشی از افزایش بلغم در چشم است و یا موقع خوابیدن برروی شکم خوابیده اند و یا گوارش بیش از حد سردشده و یا کلیه دارای تولید شن ریزه شده و یا بیش از حد تغذیه و یا میوه سردمزاج مصرف شده و یا پی در پی غم و غصه و تغذیه پرنمک و مصرف زیاد مایعات درشب هنگام و شل شدن پوست در سنین بالا و با استفاده از دخانیات و یا ترس درفرد احیا شده و یا زنان و دختران استفاده از موادآرایشی هرروز تلاشگر هستند و یا شکم آوری (استسقا درطب سنتی) و یا در یعضی خود ارضایی فعاله و یا کم خونی و تجمع رطوبات در زیر چشم و یا مصرف کافئین ها یا خواب بعد از طلوع آفتاب سبب انباشت بلغم در کل بدن بالاخص در بالا تنه شده و یا بدن در مسیر تولید بلغم باشتاب فعال است.
بلغم و بوی بد دهان
اگر بوی بد دهان با غذا خوردن کاهش پیدا نکند یا حتی پس از مصرف غذا تشدید شود، در این صورت این موضوع ناشی از غلبه بلغم و سردی در معده است، به عبارتی بلغم فاسد شده در ایجاد بوی بد دهان نقش دارد، بنابراین به این افراد پیشنهاد میشود که از مصرف مواد غذایی با طبع سرد و تر پرهیز و برای درمان این مشکل به متخصص طب سنتی مراجعه کنند.
شما از خوردن مولد تولید کننده بلغم (مثل ماست، دوغ، شیر، سر شیر، خامه، آب یخ دار، شیرینی، مرکبات، جو، آب دم کرده جو و…) یا به کلی صرف نظر کنید که این امکان تقریبا وجود ندارد و یا اینکه حتی الامکان این گونه مواد را کمتر خورده و هر بار همراه با مصلح ان میل شود (مصلح ماده ایست خوراکی یا غیر خوراکی که از آن به منظور مرتفع کردن عوارض سایر مواد مصرف شده استفاده می شود.)
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری