آموزش, دسته‌بندی نشده

روغن خراطین اصل عطاری.com

روغن خراطین اصل فروشگاه عطاری.com

آیا اسم روغن خراطین اصل را تاکنون شنیده‌اید؟ و یا تا کنون از خودتان پرسیده‌اید که این روغن از چه چیزی درست شده و مورد مصرف آن چیست؟

سعی ما بر این است در این مقاله روغن خراطین، مواد تشکیل دهنده آن، موارد مصرف آن و تمامی نکات لازم در این باره را برای پاسخ به سؤالات احتمالی شما عزیزان مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

قطعاً شما نیز با مجهولات زیادی در خصوص روغن خراطین مواجه شده‌اید، پس برای یافتن پاسخ مطلوب تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

پیشنهاد ویژه: خرید روغن خراطین اصل

عنوان مطالبی که در این مقاله مطالعه خواهید کرد:

1-خراطین به چه معناست؟

2-روغن خراطین اصل از چه چیزی گرفته می شود؟

3-کرم ایزینیا فتیدا از چه چیزهایی تشکیل شده که روغن خراطین حاصل از آن دارای خواص درمانی بیشماری است؟

4- ترکیبات و خواص درمانی روغن خراطین

5-فواید استفاده از روغن خراطین اصل

6-چه کسانی می توانند از روغن خراطین استفاده کنند؟

7-برای کسب نتایج مثبت ناشی از مصرف روغن خراطین چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

 

 

 

 

 

 

 

 

خراطین به چه معناست؟

خراطین واژه ای عربی است، در فارسی خراتین بوده که نام کرم خاکی سرخ رنگی است که در گِل‌های نرم تغذیه و زیست می‌کند.

در لغت نامه دهخدا و عمید از آن با عناوینی همچون: خاک کرمه، غاک کرمه، کرم خاکی و کرم سرخ، گِلخواره، زُغار، کرم زمین، امعاء الارض و خراتین نام برده شده است.

خراطین در زبان هندی، کجری و به عربی حمرالارض یا خراطین گفته می‌شود که منظور از این واژگان، همان کرم سرخ و نرم خاکی که در زمین‌های گِلی و نم‌دار زنندگی می‌کند، می باشد.

کرم خراطین با خواص ترمیم کنندگی بالایی که دارد برای درمان بیماریهای زیادی به کمک بیماران می‌آید.

روغن خراطین اصل از چه چیزی گرفته می شود؟

روغن خراطین اصل یک واژه‌‌ی آشنا برای افرادی است که با طب سنتی به هر طریقی در ارتباط هستند. قطعاً سؤال پیش می‌آید که روغن خراطین را از چه چیزی می‌گیرند؟ آیا روغن خراطین اصل به این معناست که سایر روغن‌هایی که با این نام در بازار موجودند تقلبی هستند؟ عطاری.com پاسخ این سؤالات را با شما در میان خواهد گذاشت. با ما همراه باشید.

Eisenia fetida (ایزینیا فتیدا) نام علمی کرمی است که در زبان فارسی خراطین(خراتین) یا کرم خاکی گفته می‌شود. این کرم حلقوی به رنگ‌های قرمز، صورتی، تیره و.. دیده می‌شود ولی در کل به کرم خاکی قرمز شهرت دارد. این کرم به خاطر ساختار حلقوی که دارد به خوبی می‌تواند قسمت‌هایی از بدن خود(حلقه‌های جلویی و عقبی بدن) را بعد از آسیب و قطع شدن ترمیم و بازسازی کند. دسته بندی این نوع کرم‌ها بر اساس محل زیست آنهاست که به کرم‌ زیرخاکی، رو خاکی و کرم مخصوص مواد ضایعاتی تقسیم می‌شوند.

کرم‌های خراطین از دسته سوم محسوب شده و به خاطر قدرتشان در تجزیه مواد ضایعاتی، آلی و زباله‌های صنعتی و خانگی از اهمیت فراوانی در بهره برداری از این مواد برخوردارند، به همین علت نقش بس بزرگی در تهیه کمپوست‌ها ایفا می‌کنند. 

روغن خراطین اصل

روغن خراطین

با استفاده از عصاره، پودر و خشک شده  کرم ایزینیا فتیدا روغنی گرفته می‌شود که به روغن خراطین، مشهور شده است و به منظور درمان و برطرف کردن عارضه‌هایی همچون کوچکی نامتناسب اندام‌های بدن، انواع بیماری از سرطان گرفته تا مصارف آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه روغن خراطین اصل، درصدی از پودر کرم خاکی را با میزان مشخصی از روغن کنجد یا زیتون و … ترکیب می‌کنند. نوع روغنی که با پودر کرم خاکی ترکیب می‌شود به نوع بیماری که برای درمان آن مورد استفاده قرار می‌گیرد بستگی دارد. در ادامه به انواع این ترکیبات اشاره خواهیم کرد.

اما  وقتی بحث از اصل بودن این روغن به میان می‌آید ممکن است سؤال شود: آیا روغن خراطین اصل به این معناست که سایر روغن‌هایی که با این نام در بازار موجودند تقلبی هستند؟ نمی‌توان با اطمینان گفت که راه مطمئن و صد درصد تضمینی برای تشخیص روغن خراطین اصل از نوع غیر اصل آن وجود دارد. چرا که میزان درصد ترکیب پودر کرم خراطین(روغن خراطین) با روغن مکملی که برای آن انتخاب می‌شود متغییر است و همین عامل بر رنگ، بو و دیگر نشانه‌های ظاهری آن تأثیرگذر است.

برخی شاید بُعد حجم دهندگی این روغن را در نظر می‌گیرند در صورتی که خواص درمانی فراوانی را می‌توان برای آن برشمرد. در این مقاله برآنیم تا جایی که بحث مجال می‌دهد، درباره این خواص با شما صحبت کنیم.

کرم ایزینیا فتیدا از چه چیزهایی تشکیل شده که روغن خراطین حاصل از آن دارای خواص درمانی بیشماری است؟

خراطین

روغن خراطین یک شگفتی کم نظیر در دنیای طب سنتی به شمار می‌رود. علت آن چیزی نیست جز عناصر و مواد تشکیل دهنده کرم خراطین. طی تحقیقات به عمل آمده مشخص شد، انواع پروتئین‌ها، آمینو اسیدها، ویتامین‌های گروه B ، کلاژن‌ها و دیگر مواد اکتیو زیستی موجود در بدن کرم خراطین از میزان و کیفیت بسیار بالایی برخوردار می‌باشد. میزان کیفیت پروتئین‌های این کرم در مقایسه با پروتئین‌های ماهی، شیر تازه گاو، تخم مرغ، خوراک لوبیا و… در سطح بالاتری قرار دارند.

فرآورده‌های کرم خاکی (سوپ، خوراک، کنسرو و…) به عنوان بخش مقوی سبد غذایی خانواده‌ها و منبع سرشار از پروتئین و ویتامین و… در کشورهای آسیای شرقی، اروپا و آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

چه کسانی می توانند از روغن خراطین استفاده کنند؟

مصرف خوراکی روغن خراطین

مصرف خوراکی این کرم طبق شریعت اسلام حرام و ممنوع می‌باشد. لذا برای بهره مندی از خواص و فواید ارزشمند این کرم می‌توانیم روغن تهیه شده از آن را مورد استفاده موضعی قرار دهیم. روغن خراطین را از خشک و پودر شده کرم خاکی و ترکیب آن با روغن‌های کنجد، زیتون و … به دست می‌آورند. ترکیب حاصل یک داروی استثنایی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها و یک کلاژن ساز- ترمیم‌کننده عالی برای اصلاح و بازسازی سایز اندام‌های بدن مورد استفاده قرار داد.

برای آشنایی بیشتر، با نوع تغذیه کرم خاکی آشنا می‌شویم. غذای این کرم از انواع مختلفی از میکروارگانیسم‌ها تشکیل می‌شود. این میکروارگانیسم‌ها به شکل کامل در بدن کرم خاکی هضم شده و به شکل عالی‌تری جذب می‌شوند. این سیستم گوارشی باعث شده میزان مقادیر پروتئین موجود در بدن کرم خاکی بسیار بالا بوده و به عنوان منبعی بسیار عالی برای جایگزینی مواد پروتئینی مانند ماهی، تخم مرغ ، سویا و … معرفی شود. کرم خراطین در میان زباله‌های مختلف رشد می‌کند و آنها را به کودهای تیره و حاوی مقادیر بالای پروتئین تبدیل می‌کند. کرم خاکی دارای سیستم ایمنی بسیار قوی‌ بوده و معمولاً هیچ نوع میکروبی نمی‌تواند آن را از پا دربیاورد.

اکنون که تا حدودی با عناصر تشکیل دهنده کرم خراطین آشنا شدیم، نوبت آن است به ترکیبات و خواص روغن حاصل از آن بپردازیم پس با ما همراه باشید.

ترکیبات و خواص درمانی روغن خراطین

گفته شد که برای تهیه روغن خراطین اصل، کرم‌های خاکی را خشک و سپس پودر کرده، نسبت به نوع مصرفی که برای آن در نظر گرفته شده با روغن‌های گیاهی همچون روغن زیتون، کنجد و … ترکیب می‌کنند. روغن خراطین از حدود 96 درصد روغن حاصل از کرم خراطین(ایزینیا فتیدا) بوده و خود این روغن نیز از 2/96 % الانتئین (Allantoin)با خاصیت حجم دهندگی فوق العاده بالا و چند درصد دیگر نیز از پروتئین‌ها و کلاژن‌ها تشکیل می شود.

انواع ترکیبات روغن خراطین

♦روغن خراطین ترکیب با روغن زیتون: علاوه بر درمان انواع بیماری‌ها، طلای(مالیدن) آن برای بزرگ کردن سایز اندام‌های بدن که به نسبت از کوچکی نامتعارفی برخوردارند ازجمله: لب‌ها، آلت تناسلی مردانه و … مخصوصاً اگر ضماد آن به همراه کوبیده برگ کدو باشد که در افزایش سایز اندام تناسلی مردانه بسیار کارساز خواهد بود.

♦روغن خراطین ترکیب با روغن کنجد: برای درمان بیماری‌هایی شبیه خناق و … و همچنین حجیم کردن اندام های کوچک.

♦پودر خراطین ترکیب با روغن بادام: برای درمان نازایی، دفع سنگ کلیه ، التیام فتق امعاء و … .

 

♦روغن خراطین ترکیب با شراب زرد: به صورت ضماد برای درمان ورم گلو و کام و رفع بد حالی و طلای آن به مدت سه شنبانه روز برای التیام اعصاب قطع شده، درمان دررفتگی مفاصل، درمان آسیب‌های ناشی از ضرب خودگی، مُسکن برای ورم‌های ملتهب.

♦روغن خراطین ترکیب با رب انگور: مدر بول(ادرارآور) و برطرف کننده رطوبت از بدن، درمان دردهای روماتیسمی و مفاصل می‌باشد.

♦روغن خراطین ترکیب با روغن هسته زردآلو: برای درمان بواسیر و التیام دردهای حاصل از شقاق.

♦روغن خراطین ترکیب با پیه‌ی مرغابی به همراه روغن زیتون: برای درمان دردهای گوش.

♦روغن خراطین ترکیب با نبات سخت و دو آتیشه: طلای آن برای درمان بواسیر، قطع خونریزی و درمان شقاق.

خواص روغن خراطین منحصر به موارد فوق نمی باشد بلکه در رفع مشکلات و درمان بیماری‌های زیادی کاربرد دارد. چند نمونه از خواص آن:

 افزایش دهنده جریان خون در بدن، از بین برنده گودی‌های زیر چشم، صاف کننده انواع چین و چروک(چین و چروک‌های دور چشم، دور دهان، خط لبخند، خطوط اخم، خطوط شکمی حاصل از زایمان، ترک پا و…)، حجیم کننده و بزرگ کننده اندام‌های بدن(باسن، سینه‌ها، گونه‌ها، لب‌ها)، افزایش قطری و طولی آلت تناسلی آقایان، افزایش توده بدنی(برای ورزشکاران)، فرم‌دهندگی و درمان افتادگی‌ها و شل شدن اندام‌ها و اعضای بدن، پر پشت کردن موها، پاکسازی صورت از آکنه و جای جوش‌ها و انواع لک‌ها ، تنظیم فشار خون ، ضد قارچ قوی، ضد میکروب ، ضد ویروس قوی، افزایش سیستم ایمنی بدن و … .

فواید استفاده از روغن خراطین اصل

روغن خراطین اصل با توجه به وجود عناصر، پروتئین‌ها، ویتامین‌ها، کلاژن‌ها و قدرت ترمیم کنندگی و بازسازی فراوانی که دارد در مقایسه با انواع درمان‌های شیمیایی و گیاهی دیگر، نتایج بهتر و قابل قبول‌تری را به ما تحویل خواهد داد. از گذشته‌های دور تا کنون از این روغن برای درمان بیماران کمک گرفته شده و امروزه نیز با توجه به پیشرفت علم و کشف روش‌های درمانی شیمیایی هنوز هم روغن خراطین، شکست ناپذیر در عرصه درمان و ترمیم بدن، حرف‌های زیادی برای زدن دارد.

از آنجایی که مصرف روغن خراطین با ماساژ دادن عضو همراه است، این عمل خود سبب افزایش چشمگیر جریان خون در زیر پوست شده و قدرت جذب این روغن توسط بدن افزایش یافته به طبع، کسب نتایج حاصل از مصرف آن نیز افزایش می‌یابد. همچنین در مقایسه با داروهای شیمیایی که معمولاً با عوارض جانبی همراه هستند، روغن خراطین اصل هیچ گونه عوارضی نداشته و قطعاً از مصرف آن نهایت رضایت را خواهید داشت. ناگفته نماند کسب نتایج مثبت و مطلوب از مصرف روغن خراطین منوط به اتمام دوره درمان خواهد بود. از آنجایی که هر بیماری دوره درمان مربوط به خود را دارد، عطاری.com توصیه می‌کند هنگام خرید از مشاوره رایگان کارشناسان خبره ما استفاده کافی را ببرید.

چه کسانی می توانند از روغن خراطین استفاده کنند؟

روغن خراطین با تأثیر بر اعضا و اندام‌های بدن به تغییر سایز و حجم این اندام‌ها منجر می‌شود. لذا برای اطفال و کودکان تجویز نمی‌شود . زیرا این افراد در سن رشد به سر می‌برند و رشد و نمو اعضا و اندامهایشان تکمیل نشده است. چه بسا افرادی در این سنین با مشکلاتی روبه رو باشند ولی با اتمام سن رشد و نمو، فرم بدن نرمال شود و نیاز به استفاده از روغن خراطین منتفی باشد. همچنین ممکن است استفاده از این روغن در این سنین دارای تبعاتی باشد که بر سایز بدن تأثیر خواهد گذاشت. بنابراین برای افراد زیر 18 سال استفاده از روغن خراطین تجویز نمی‌شود الا در موارد استثنا و با تجویز پزشک طب سنتی.

چه کسانی می توانند از روغن خراطین استفاده کنند؟

سایر افراد بالای 18 سال سن، چنانچه با مشکلاتی که در بالا با چندین نمونه آن آشنا شدیم مواجه شدند، می‌توانند با رعایت شرایط ، دُز مناسب از این روغن را استفاده کرده تا پایان دوره، درمان را ادامه دهند.  بنابراین بزرگسالان شامل بانوان و آقایان بالای 18 سال سن، مجاز به استفاده از این روغن می‌باشند.

توجه کنید در هر صورت زیاده روی در مصرف این دارو ممکن است تبعات منفی در پی داشته باشد. لذا آن را در زمان مناسب و طی دوره‌ی تجویز شده مصرف نمایید تا نتایج مطلوب آن را مشاهده نمایید. در تمام طول دوره با صبر و شکیبایی و با اطمینان دارو را استفاده نمایید. 

برای کسب نتایج مثبت ناشی از مصرف روغن خراطین چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

رعایت شرایط سنی برای دریافت نتایج مثبت حاصل از مصرف روغن خراطین اصل، یکی از نکات اساسی در مصرف این دارو است. نکته دیگر که ارتباط مستقیمی با سن  و جنسیت مصرف کننده این روغن دارد دُز این دارو است. چنانچه دُز لازم برای مردان 18 تا 45 سال چیزی در حدود ml 30 ، بیشتر از 45 سال ml 60 . برای خانم‌های 18 تا 45 سال و بیشتر از 45 سال ml60  می‌باشد.

 نکته دیگر میزان مشکلاتی است که برای رفع آن روغن خراطین مصرف می‌شود. فرضاً هر چقدر خطوط موجود در پیشانی بیشتر و عمیق‌تر باشند بر طول مدت درمان و حتی تمدید دوره اثر گذار خواهد بود. استفاده همزمان از روغن‌هایی که دارای خواص مشابه خراطین هستند  از دیگر نکاتی است که سرعت درمان و رسیدن به نتیجه را افزایش می‌دهند. مصرف میوه و سبزیجات، پروتئین، ویتامین‌ها و دیگر مواد مغذی مورد نیاز بدن نیز در حصول نتیجه بی تأثیر نخواهد بود.

روغن خراطین ترکیب ارگانیک-گیاهی

روغن خراطین یک ترکیب ارگانیک-گیاهی تلقی می‌شود و مصرف خوراکی آن ممنوع می‌باشد زیرا ممکن است با ورود  به معده و خون، مشکلات عدیده ای را به دنبال داشته باشد. بنابراین عطاری.com توصیه می‌کند آن را فقط به صورت موضعی مصرف نمایید. چنانچه با مصرف آن، شاهد مشکلاتی همچون ایجاد جوش بودید، سعی کنید بعد از استعمال این روغن، موضع مربوطه را حداقل  بعد از 2 ساعت به درستی شستشو دهید. لازم به ذکر است همه‌ی اطلاعاتی که راجع به کشف اصل و غیر اصل بودن روغن خراطین گفته می‌شود از جمله: رنگ، بو و … نسبی بوده و نمی‌تواند در این خصوص تضمین کننده باشد. لذا برای تهیه روغن خراطین اصل، آن را از فروشگاه‌های مطمئن و مورد اعتماد خریداری نمایید. 

اکنون با مطالعه‌ی این مقاله با روغن خراطین اصل واعجاز بی بدیل آن در رفع مشکلات و بیماری‌ها آشنا شدیم. مجموعه‌ی بزرگ عطاری.com در عرصه صنعت داروهای گیاهی(عطاری)، با این لینک با ارائه بهترین و خالص‌ترین محصولات عطاری  در تمامی مراحل زندگی در کنار شما خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *